Logo LIVIN' Academy

Veelgestelde vragen

Misschien vind je hier al snel een antwoord op een vraag. Zo niet, kijk dan op de website of stel je vraag per e-mailbericht info@livinacademy.nl

We zijn anders. We zijn geen school, maar je leert wel veel bij ons. Je verzamelt skills, ervaringen en bouwt aan een stevig netwerk. We zijn ook geen raar experiment of zo. LIVIN’ Academy is een vooruitstrevend initiatief van de bouwsector.

We zijn geen reguliere school maar je leert wel veel bij ons. Je verzamelt skills en ervaringen, je bouwt aan je netwerk en je gaat met nieuwe praktische uitdagingen aan de slag. Alle betrokkenen; bedrijven en andere partners werken met je samen aan vraagstukken die onze (toekomstige) leefomgeving betreffen.

De nieuwe BTL is een afkorting van BeroepsToekomstige Leerweg. Die staat voor 1 jaar programma + 3 jaar werkverbintenis. Het is (nog) geen officiële leerweg die je ook ergens anders kunt vinden.

De vier jaar dienstbetrekking bij LIVIN’ Academy sluit je af met een certificaat, een LIVIN’ Proof noemen wij dat. Daarop worden al je skills en ervaringen vermeld en bekrachtigd door ons en de bedrijven waar je werkzaam was. Het is geen ouderwets diploma zoals je dat kent van bijvoorbeeld reguliere beroepsopleidingen.

TERUG NAAR HOME